ULUDAĞ FAALİYET RAPORU

Tarih: 12-13 Aralık 2015
Hava durumu: Faaliyet boyu açık
Kamp Yeri: Çanak
Ekip: İ. Burak AYDIN(L) ,Çağatay KAYA, , Serkan Mazlum, Talha ERGÜNAY, Yunus Emre ÖZCAN, Fatih YAKUŞ, Ahsen ÖĞRENCİ, Özge ENŞİCİ, Mizgin BORAL, Uğurcan DOKUYAN

12 Aralık Cumartesi

09.00 da Görükle’den servisle   birinci oteller bölgesinde gittik( kişi başı:25 TL ). Birinci oteller bölgesinden jeep yolunu takip ederek çanağa vardık ve  12.45 de çanak bölgesinde kamp attık.

13 Aralık Pazar

Sabah 07.00 da uyanıp bir şeyler atıştırdık ve hazırlıklarımızı yapık. 08.40 da kamptan ayrıldık. Keşiştepe rotalarının altına indik. O bölgeyi yan keserek kuşaklıkaya sırtına doğru yürüdük. Rotayı Burak belirledi. Rotada eğimin arttığı ve sert karın başladığı yerde kramponlarımızı taktık.

burak rota

Resimdeki yamacı çıktıktan sonra küçük zirveye doğru yürümeye devam ettik. 10.30 da zirveye ulaştık. Barınağa girdik. Bir şeyler yiyip içtikten sonra 11. 45 de zirveden ayrıldık. İnerken kapı rotasını kullandık. Kapıdan indik ve 12.15 de kamp alanına vardık. Kampta biraz zaman geçirdikten sonra 14.30 da kamptan ayrıldık. Çanağın altından telesiyej direklerine bağlandık ve oradan ikinci oteller bölgesine indik. 15.50 de oteller bölgesindeydik. 16.00 da servise bindik. 17.30 da Görüklede indik ve faaliyetimiz bitti.

Ara Ulaşım: Ahmet Abi

Telefon: 05324367311 /  Plaka: 16 M 1673 / Kişi Başı: 25 TL